Felicitari electronice

Compune o scrisoare

Despre felicitari

Istoria dezvaluie oamenilor dorinta lor fireasca sa comunice prin sentimente si emotii. Egiptenii isi exprimau urarile si salutarile utilizand sulurile de papirus. In Evul Mediu schimbul de manusi, jartiere si panglici era o alta forma de comunicare sentimentala. La inceputul sec. XV felicitarile din hartie confectionate manual deja erau folosite in Europa. Germanii au fost primii care au creat felicitari cu ocazia Anului Nou din gravuri in lemn, iar felicitarile de Sf. Valentin confectionate manual circulau in diferite regiuni ale Europei de la inceputul secolului XV.

Catre anul 1850 felicitarile s-au transformat intr-un cadou relativ popular si accesibil de comunicare datorita dezvoltarii tehnicilor de tipar, precum si introducerii in 1840 a timbrului postal.

De acum, puteti trimite felicitari si pe internet sub forma animata intr-un plic cu sigiliu rosu, astfel pastrand traditiile din trecut dar si comoditatea din prezent.

De ce daruim felicitari?

O FELICITARE in cutia postala va va lumina ziua dar si va fi relatia emotionala cu prietenii si familia. Acel plic colorat pe care adresa e scrisa de mana se evidentiaza in teancul de facturi, ziare si reviste ne aminteste ca cineva si-a sacrificat din timpul zilei pentru a ne demonstra dragostea lor, placerea fiind atat de partea expeditorului, cat si de cea a destinatarului felicitarii.

Felicitarile...

La vederea unei felicitari primite oamenii inteleg ca cineva se gandeste la ei. Doar o simpla felicitare poate sa apropie suflete, sa mangaie, sa atenueze dureri, sa ofere dragoste si atentie, lucruri de care avem atata nevoie!

Ce poti face cu oscrisoare.ro

Combina frumusetea si sentimentele unei felicitari traditionale cu mediul virtual. Folosind sistemul nostru de felicitari poti sa trimiti unei persoane dragi tie un mesaj in mediul virtual fara a lasa in urma sentimentele oferite de traditionalele felicitari.

Continutul il poti modifica dupa bunul plac.

1. Poti adauga o poza care sa faca referire la tema mesajului, dupa care redimenzioneaza poza astfel incat sa se incadreze in intreaga pagina.
2. Ai posibilitatea de a modifica dimensiunea fonturilor si chiar si stilul lor,avand la dispozitie peste 15 stiluri de fonturi.
3. Adauga o poza pe fundal pentru a infrumuseta aspectul scrisorii. Te lasam pe tine sa incarci ce poza vrei.
4. Repozitioneaza textele in pagina dupa bunul plac.
5. Pune felicitarea intr-un plic, aplica sigilul rosu si trimite prin email pastrand anonimatul sau copiaza link-ul generat si trimite personal..


Model felicitare electronica